Español

Noticies


Hemeroteca
Mallorca aterra a Nova York per seduir el mercat nord-americà i posicionar el turisme cultural com a referent de sostenibilitat (15.09.2018)
L'any passat, Mallorca va rebre 40.000 visitants procedents dels EUA. El seu perfil, lligat a la recerca d'atractius culturals, gastronòmics i mediambientals, suposen un mercat atractiu. De fet, es tracta de visitants d'alt poder adquisitiu i interessats en els valors que vol promocionar el Consell de Mallorca. Per incentivar aquest mercat es fa feina en millorar la connectivitat aèria . La Delegació també es reunirà amb productors de cinema americans per impulsar el rodatge de pel·lícules a Mallorca.

40 treballadors de més de 35 anys s’incorporen al Consell de Mallorca i al IMAS a través del programa SOIB Visibles 2018 (14.09.2018)
La institució insular i l’IMAS rebran 905.296,32 euros per fer front als costos salarials de les persones beneficiades
Imatge de la trobada

Ja es poden reservar les entrades per a la conferència «Efectes del turisme a les illes» del cicle Xerrades al Consell (14.09.2018)
S'han posat a disposició del públic les entrades gratuïtes per assistir a la conferència de dia 25 de setembre «Efectes del turisme a les illes. Cap on anem?» amb motiu del Dia Mundial del Turisme. Serà a les 18 hores, a la sala de Plens del Consell de Mallorca.
Cartell de Xerrades al Consell

La Comissió per a les Línies Estratègiques de Mobilitat de Mallorca es reunirà el pròxim dijous (13.09.2018)
Aquesta reunió de feina servirà per detectar problemàtiques i posar en marxa propostes per millorar la situació a curt i llarg termini.

El Ple del Consell de Mallorca aprova inicialment el Pla Director Sectorial de Residus no perillosos de Mallorca (13.09.2018)
La reducció de residus i la separació de matèria orgànica, són els eixos d’aquest Pla que aposta per fomentar l’economia circular i la jerarquia de residus d’acord amb les normatives europees

Una nova temporada del Teatre Principal per “sorprendre i transformar” l’espectador (12.09.2018)
El Teatre Principal de Palma presenta la programació completa de la temporada 2018-2019 amb 75 espectacles de setembre a juliol. Destaquen La Zaranda, Israel Galván, Niño de Elche, Jane Eyre amb Ariadna Gil, Alfredo Sanzol, Toni Gomila, Vania d’Álex Rigola, la companyia internacional Peeping Tom, Roger Bernat, Iguana Teatre, Ainhoa Arteta a Don Giovanni o les companyies nacionals de Teatro Clásico i Danza.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Anterior Pàgina 2 De 595   Posterior        Anar a la pàgina