Español

Noticies


Hemeroteca
El Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Puigpunyent es bescanvien la titularitat del carrer Major i del camí de sa Vela (12.09.2018)
El camí de sa Vela serà de titularitat de la institució insular amb l'objectiu de millorar la circulació dels vehicles que travessen el poble.

Inici del curs de Tècnica vocal i millora fonètica i al curs de Redacció en català per als professionals dels mitjans de comunicació (12.09.2018)
El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i la directora insular de Política Lingüística, Aina Sastre van assistir a l’inici del curs ofert pel servei de Normalització Lingüística que tindran una durada de tres mesos.

La Misericòrdia s’omplirà de música en la Nit de l’Art gràcies al PHONA (11.09.2018)
Un cicle d’activitats, organitzat per l’Ensemble Espai Sonor, que pretén fer arribar la música contemporània a tots els públics. Un festival que, en la seva primera edició, inclourà la performance "A house full of music" on podran participar músics amateurs i professionals el 22 de setembre a Palma.

El President del Consell de Mallorca es reuneix amb el col·lectiu de cambreres de pis (11.09.2018)
Miquel Ensenyat s'ha compromès a seguir cercant solucions efectives que millorin les seves condicions de feina. Ensenyat ha anat més enllà i fins i tot ha plantejat "posar l'accent sobre altres col·lectius profundament precaritzats i feminitzats, amb els mateixos problemes en matèria de salut laboral, i contribuir a millorar les seves condicions de feina".
Un moment de la trobada

El president del Consell visita les instal·lacions de la Fundació Natzaret (11.09.2018)
Miquel Ensenyat, acompanyat de la vicepresidenta de l'IMAS, Caterina Mas ha volgut conèixer l'espai i el funcionament d'aquesta entitat que treballa amb menors

El vicepresident segon Jesús Jurado es reuneix amb Fundació Deixalles (11.09.2018)
La trobada ve motivada pel projecte "El consum responsable a les administracions públiques: acompanyant al canvi" que la fundació està desenvolupant amb el suport del Govern de les Illes Balears.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
img


Del municipi:
Anterior Pàgina 3 De 595   Posterior        Anar a la pàgina