Departament de Territori i Infraestructures

El Consell millorarà la intersecció entre la carretera de s’Estanyol i la de circuit estratègic (06.04.2018)


L’obra de millora consistirà en eliminar el canvi de rasant que afecta a la visibilitat de la cruïlla.


La setmana que ve s’iniciaran les obres de millora de la intersecció entre la carretera de s’Estanyol (Ma-6015) i la via Ma-6014, coneguda popularment com la carretera militar o circuit estratègic. Els treballs consistiran en suprimir el canvi de rasant que provoca una manca de visibilitat i, per tant, que la cruïlla sigui perillosa.


Les obres consistiran en tres fases en què s’haurà d’excavar la roca i, després, tornar a asfaltar. La primera començarà el proper dimarts, 10 d’abril, i s’actuarà a la carretera de s’Estanyol (Ma-6015). Des de dimarts fins al 21 d’abril quedarà tancada al trànsit aquesta carretera i el trànsit s’haurà de desviar per sa Vinyola.


A la segona fase, es treballarà a la carretera Ma-6014, entre la carretera de s’Estanyol i la de Campos-Sa Ràpita. Aquest tram estarà tallat entre el 2 i el 15 de maig i el desviament del trànsit s’efectuarà per la carretera Ma-6021 (s’Estanyol-Sa Ràpita).


La darrera fase consistirà en asfaltar la capa de trànsit. Durant el dia que s’hagi d’asfaltar, es produiran trànsits alterns però no es tancarà la via.


El pressupost de l’obra és de 184.657,35 euros i l’empresa que les durà a terme és la que s’encarrega de la conservació i manteniment d’aquella zona, AGLOMSA.


Des del Departament de Territori i Infraestructures, demanam disculpes a tots els usuaris de la via que es puguin veure afectats per aquestes obres de millora.