Departament de Benestar i Drets Socials
Catalina Cirer visita l'alberg per a persones sense sostre de Manacor (21.06.2013)


Amb la incorporació d'aquest centre, la Xarxa d'Inserció Social de l'IMAS ja compta amb un recurs per a persones sense sostre de la part foranaCatalina Cirer i Octavio Cortés, amb els responsables del centre d'acollida de Manacor
La consellera de Benestar Social i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Catalina Cirer, ha visitat aquest migdia l’alberg per a persones sense sostre de Manacor. Durant la visita la consellera ha estat acompanyada pel coordinador de l’àrea d’Inserció Social de l’IMAS, Ocatvio Cortés; la coordinadora de l’alberg, Noelia Hernández i Josep García, representant del patronat de la Fundació Trobada, entitat que gestiona el recurs.


L’alberg d’acollida de Manacor ha passat a formar part de la Xarxa d’Inserció Social de l’IMAS, amb la qual cosa és el primer recurs per a persones sense sostre de la part forana que s’integra dins la xarxa d’atenció a aquest col·lectiu. En aquest sentit es tracta d’un centre de titularitat pública, l’IMAS, gestionat per una entitat, la Fundació Trobada. 


L’Alberg de Manacor és un centre d’acollida per a persones sense sostre, que té com a principal objectiu donar acollida nocturna temporal a persones autònomes amb necessitat objectiva de vivenda, o amb una problemàtica de risc o exclusió social, a més de promocionar la inclusió social dels usuaris de l’alberg. 


En aquest centre, que disposa de trenta places, a més dels serveis d’acollida i assessorament, s’ofereixen també serveis d’higiene, berenar i sopar, bugaderia i consigna. És un recurs adreçat a persones sense sostre, que no presentin cap problemàtica de salut mental ni toxicomania activa.

Documents relacionats