Actualitat

ActualitatLa gestió de residus de Mallorca rep el reconeixement europeu (20.11.2017)


L’empresa concesionaria del servei ha estat distingida amb la Medalla Europea al Mèrit en el Treball


Rafael Guinea i Miquel Ensenyat
Rafael Guinea i Miquel Ensenyat
El President del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha rebut avui mati en audiència el Director General de Tirme, Rafael Guinea, amb motiu de la concesió de la Medalla Europea al Mèrit en el Treball que concedeix  l’Asociación Europea de Economía y Competitividad (AEDEEC, http://www.aedeec.org/). La AEDEEC concedeix anualment aquests distintius a empreses, institucions i professionals que destaquen en els seus sectors d'actuació i impulsen l'esperit empresarial en el marc europeu.


En el cas de TIRME, l’empresa concesionària del sevei públic per la gestió dels residus urbans de Mallorca, el guardó ha estat concedit “en reconeixement a la seva tasca de promoció de l'ocupació, l'excel·lència en les seves pràctiques empresarials i el foment de la Responsabilitat Social Corporativa”. La medalla ha estat concedida després de 220.000 hores ininterrompudes de feina.


El Director General de Tirme , Rafael Guinea ha destacat que “és un orgull i un estímul rebre aquest reconeixement al compromís amb el treball ben fet des del punt de vista econòmic, social i ambiental”. Des de l’AEDEEC posen de relleu que per  la concessió del guardó a Tirme “tan important ha sigut el que s'ha aconseguit en matèria ambiental i de gestió de residus a Mallorca com la forma com s'ha aconseguit amb la implantació de diferents mesures en matèria de gestió de recursos humans avalades amb diverses certificacions com la d'empresa familiarment responsable”.


 

Documents relacionats