Actualitat

ActualitatActualitat
Els ajuntaments han duplicat la programació que ofereixen a través dels circuits culturals de Mallorca el darrer any (25.05.2018)
És el resultat dels canvis introduïts l’any 2017 al funcionament del Circuit d’Arts Escèniques (CAEM) i Cultura en Xarxa, que ara permet als ajuntaments programar activitats durant tot l’any a partir del Catàleg d’Activitats Culturals del Consell de Mallorca (CACIM). Un espai web que ofereix actualment 272 projectes culturals de 77 companyies, a partir del qual els ajuntaments han programat prop de 400 activitats en el darrer any.

9 centres escolars han participat del XVII Concurs d’Objectes fets amb Materials Reutilitzats (25.05.2018)
Els centres guardonats en les diferents categories han estat el CEIP Norai (Alcúdia), Es Puig (Lloseta), Col•legi Beat Ramon Llul (Inca)i CEE Joan XXIII (Inca)
Miquel Ensenyat, Sandra Espeja i Rafael Guinea amb tots i totes les premiades

S'obre la convocatòria de subvencions destinades a fomentar la promoció sociocultural i l'associacionisme (24.05.2018)
Aquestes subvencions, promogudes pel departament de Participació Ciutadana i Presidència, van destinades a les associacions i federacions d'associacions que fomentin les activitats de promoció sociocultural i animació sociocultural amb excepció de les associacions de gent gran, ja que tenen les seves pròpies subvencions. El termini per presentar la sol·licitud finalitzarà el 14 de juny a les 14 hores.

Mallorca, centre del debat sobre el turisme sostenible (24.05.2018)
La Fundación Alternativas, amb el suport de la Fundació Mallorca Turisme, organitza una jornada sobre turisme sostenible dijous, 31 de maig, a partir de les 17:30 hores a la Biblioteca de Can Sales (Palma).
Cartell

El programa Recerca d'Orígens de l'IMAS resol el 50% de les sol·licituds rebudes el 2017 (24.05.2018)
El servei permet a les persones que han estat adoptades trobar les seves famílies biològiques

Darreres presentacions dels Premis Mallorca 2017 (24.05.2018)
El 25 de maig es presentarà La llum del curtcircuit al claustre de Sant Domingo d’Inca i el 29 de maig, La memòria de l’oracle a la Institució Alcover de Manacor. D’altra banda, La llum del curtcircuit es presentarà també el dissabte 26 de maig a partir de les 12.00 h a la llibreria Nollegiu de Barcelona on el poeta estarà acompanyat per Àngels Gregori, que presentarà la seva obra Quan els grans arbres cauen, Premi Vicent Andrés Estellés de Burjassot i l'escriptora Antònia Carré-Pons.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
imgPàgina 1 De 555   Posterior        Anar a la pàgina