Actualitat

ActualitatActualitat
La campanya «No i punt!» torna a setze municipis de Mallorca per Sant Antoni (15.01.2018)
Les primeres festes multitudinàries i populars de l’any comencen amb els foguerons de Sant Antoni. El Consell de Mallorca, per recordar el missatge que s’ha difós durant les revetles d’estiu, ha distribuït unes banderoles de la campanya «No i punt» entre setze ajuntaments que n’han sol·licitat.
Banderola de No i Punt a Capdepera

Les obres del tram II de la via connectora en marxa (15.01.2018)
La consellera Mercedes Garrido ha visitat les obres del tram II de la via connectora. Per dur a terme els desviaments dels trànsit, s’ha tengut en compte l’estacionalitat de cada intersecció.

19 persones amb risc d’exclusió social comencen les pràctiques del curs d’operari de gestió de residus a les instal•lacions de Tirme (15.01.2018)
El curs, organitzat per la Fundació Deixalles i al que hi col•laboren, el Consell de Mallorca, Tirme, Ecoembes i La Caixa té l’objectiu de fomentar l’ocupació laboral
La consellera Espeja amb les persones que formen part del curs i representants de les diferents entitats que hi participen

Alumnes del centre escolar IES Sant Marçal visiten la seu del Consell de Mallorca (15.01.2018)
Els centres tenen concertades visites a diferents institucions. La ronda de visites comença a l’Ajuntament, després continua al Consell Insular de Mallorca i finalitza al Parlament de les Illes Balears

L'encesa de fum de les talaies pels drets humans ha recorregut aquest migdia una cinquantena de punts arreu de Mallorca en 28 minuts (13.01.2018)
Aquest migdia, a les 13 hores, s'ha iniciat la segona encesa de "Torres de defensa pels drets humans", que aquest 2018 compta amb la participació de 52 punts costaners i també d'interior. Torres, talaies, castells i campanars de diferents municipis s'han sumat a una jornada compromesa en la defensa del patrimoni històric i el caràcter universal i inalienable dels drets humans, amb la denúncia del drama que pateixen els refugiats a la Mediterrània. A les 18.15 hores serà la llum de les bengales les que recorrerà la costa i l'interior de Mallorca.
Els organitzadors s'han trobat aquest migdia al Castell de Bellver, on han assistit diferents autoritats i estudiosos de les fortificacions per seguir de ben a prop el desenvolupament de l'encesa.

L’ADT informa als ajuntaments dels canvis en matèria de disciplina urbanística (13.01.2018)
Amb l’entrada en vigor de la Llei d’urbanisme de les Illes Balears, la competència en matèria de disciplina urbanística en sòl rústic protegit és exclusiva de l’Agència.

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
imgPàgina 1 De 500   Posterior        Anar a la pàgina