Actualitat

ActualitatActualitat
La làmpada de la sala de Plens serà restaurada (21.03.2018)
Avui, quatre experts en restauració observaran la làmpada per determinar les necessitats. Fa 90 anys que il·lumina la sala de Plens de l’edifici.

El Consell aprova les subvencions per a la promoció econòmica de Mallorca (21.03.2018)
En total, es destinaran 330.000 euros. Com a novetat d’enguany, també es podran beneficiar les Denominacions d’Origen i els productes amb la Indicació Geogràfica Protegida.

La campanya “Mallorca amb Quios” present a la commemoració del Dia de les Illes Balear del Centre Balears Europa (21.03.2018)
El vicepresident del Fons Mallorquí i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado asistirá als actes del Centre Balears Europa per la celebració del Dia de les Illes Balears “A sea of union. Balearic Islands response to the migration crisis in the mediterranean”.
Jurado junt amb els altres ponents de la taula rodona

La companyia belga Needcompany representa a Palma l’aclamada obra "War and Turpentine" (20.03.2018)
Està dirigida per Jan Lauwers i protagonitzada per Viviane de Muynck. El Teatre Principal de Palma acull la seva estrena a Espanya, amb complicitat amb el Teatro Central de Sevilla.
El director del Teatre Principal, Carlos Forteza amb Jan Lauwers i Viviane de Muynck.

El Consell aprovarà un reglament de proves esportives (20.03.2018)
Al reglament, s’hi marquen els criteris que se seguiran per autoritzar les activitats i, cada any, s’haurà d’aprovar un calendari oficial que marcarà els dies disponibles. A més, es crea una comissió de cooperació interinstitucional.

L’IMAS i Endesa col·laboren en la formació energètica als professionals dels serveis socials (20.03.2018)
La seu de l'IMAS a Manacor ha acollit una de les jornades perquè, puguin desenvolupar millor la seva feina d'assessorament i suport a les famílies vulnerables
Un moment de la jornada

Refina la cerca
Entre la data
img

i la data:
imgPàgina 1 De 526   Posterior        Anar a la pàgina